De originale jukebokse – digitale løsninger

Prøv vores nye digital jukebokse. Udvendig den traditionelle klassiske Wurtilizer OMT men med indbygget digital touch skærm med et væld af muligheder. Denne jukeboks kombinerer den traditionelle jukeboks med et hav af nye og moderne faciliteter. Altid opdateret på den nyeste musik og indeholder over 4000 numre, de allernyeste og alle de gamle. Foruden den klassiske jukeboks-funktion kan jukeboksen også akkompagnere til festsange og fungere som intelligent DJ, og der skal vælges temaer såsom Oktoberfest eller 90èr fest

Ud over valg af temaer findes også et udvalg af specialindspillede ”skåle-sange” og ”syng-med/fælles-sange”.

Vælg mellem 3 modeller

Sir Juke – den moderne, opretstående jukebox i moderne stållook med lydkvalitet i topklasse. En klassiker, der altid sætter gang i festen. Denne model kan kun lejes med levering.

Sir Juke Retro – den originale Würlitzer jukebox, som du kender, med indbygget digital Sir Juke-teknologi. Retro jukeboks med digitale muligheder. Denne model kan kun lejes med levering.

Sir Juke Light – Den lette bordmodel, som du selv kan hente hos os. Samme indhold og funktioner, bare mindre og bærbar.

En jukebox er en nem måde at få gang i den helt rigtige musik til din fest eller dit arrangement. Hvis du lejer en jukebox skal du ikke tænke på andet end at nyde festen og slappe af til den gode musik. Med en jukebox slipper du for stop midt i et nummer, eller de samme nummer 10 gange i træk. Du både får den helt rigtige musik til middagen og den mere livlige og festlige musik når middagen er slut og dansegulvet skal indtages. På jukeboxen kan man vælge mellem et stort antal temaer, så du kan få alt fra nye hits til gamle klassikere. Du kan derudover opsætte jukeboxen, så det kun er dig, der kan styre musikken og lydniveauet.

Kontakt os

Hvis du leder efter leje af jukebox til dit bryllup, din fødselsdag eller en anden fest eller begivenhed, så står vi hos letlej.dk klar til at hjælpe dig. Du er meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller en uddybning af vores produkter og services. Ring til os eller send os en mail via vores kontaktformular. Du kan også leje en jukebox hurtigt og nemt – book direkte her på vores hjemmeside eller få et tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.