Totalløsninger, alt fra os let for jer

Ring og bestil: 70 27 38 88


Åbent hus

Stort udvalg af madvogne og catering

Åbent hus

Løsninger, ideer og alle produkterne til jeres arrangement

Åbent hus

Vi mener at maden til et åbent hus-arrangement skal være let tilgængelig og nem at kunne “gå” med

Derudover er det vigtigt at sørge for at bestille nok mad – da det ofte er lidt uvist hvor mange der kommer. Bestiller i mad til jeres arrangement fra letlej.dk, skal i ikke bekymre jer om noget som helst! Vi sørger lækker mad, i massevis, og professionel og hurtig betjening med et smil på læben, og vi løberikke tør for mad 🙂 Alle vores produkter er kvalitetprodukter og tilberedes på super hygiejnisk vis. Som vi siger – Alt fra os, let for jer.

Vi har efterhånden mange års erfaring i denne branche og det er jeres sikkerhed for den rigtige løsning og til den rigtige pris, let for jer alt fra os.

Når man skal holde et “åbent hus” syntes vi at det er vigtigt at vælge en samarbejdspartner som lytter til ens ønsker og behov. Det gør vi hos Letlej.dk. Vi tilpasser nemlig vores tilbud, men kommer helt sikkert med ideer og tiltag som kan skabe god stemning og en masse kunder til jeres arrangement.

Kun kvalitets produkter

Vi brænder for at skabe fantastiske oplevelser og minder for vores kunder, og derfor går vi under ingen omstændigheder på kompromis med kvaliteten af vores produkter. Tværtimod så arbejder vi for, at kvaliteten på vores produkter altid er i top, således at der er alle forudsætninger for, at jeres arrangement eller fest bliver en bragende succes.

Den høje kvalitet sikrer vi blandt andet ved udelukkende at forhandle med de førende leverandører på markedet. Ydermere kan vi naturligvis garantere for, at der er styr på sikkerheden i relation til vores produkter. De tjekkes og godkendes på årlig basis ved hjælp af teknologisk institut.

Så hvis du er frisk på at give dine gæster, medarbejdere eller noget helt tredje en sjov, unik og fuldstændig uforglemmelig oplevelse, så gå på opdagelse iblandt vores brede og altid opdaterede udvalg. Vi er sikre på, at du finder noget, som matcher dit behov perfekt.

Kontakt


Adresse

Rørvangsvej 43 A, 4300 Holbæk

CVR

30761391

Ring og bestil:

70 27 38 88

Produkter til Åbenthus

Åbningstider på telefon

Alle hverdage mellem 8 - 17 Døgnbetjent vagttelefon ved leje

Åbent 24 timer i døgnet

Letlej.dk har åbent alle døgnets timer. Bestil når det passer jer!

Online booking

På letlej.dk du kan booke og betale online

Levering, opstilling og betjening

Kan tilbydes for hele vores sortiment!

Cookie-indstillinger