Totalløsninger, alt fra os let for jer

Ring og bestil: 70 27 38 88


Julefrokoster

Alt til jeres julefrokost Jukeboks, fadøl til pølsevogn til natmaden og meget andet

Julefrokoster

Alt til jeres julefrokost Jukeboks, fadøl til pølsevogn til natmaden og meget andet

Letlej.dk – pølsevogn eller andre madløsninger til julefrokosten

Det er enkelt og nemt at leje en pølsevogn til festen. Letlej.dk sørger for det hele, vi sørger for at pølsevognen kommer på det aftalte tidspunkt og sted. Vi har alt det med, som du vil have at vi serverer. Vil du eksempelvis have at vi kommer med et økologisk tema, pakker vi naturligvis vognen med de lækreste økologiske pølser, brød mm.. Du kan selv bestemme hvad vi skal have med fra vores menukort, eller vi kan komme med et kvalificeret forslag. Ring i dag og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Vi kommer til alle typer arrangementer. Det kan eksempelvis være rejsegilder, fødselsdage, konfirmationer, havefester, ferniseringer, jubilæums, åbent hus eller som festligt natmadsindslag. Kun fantasien sætter grænsen.

Festlig og en let måde at få fed dansemusik til julefrokosten – lej en jukeboks.

Er du på udkig efter festlig dansemusik, men orker du ikke at skulle gøre plads til band, trommesæt og alt udstyr? lej en jukeboks og gør det hele meget nemmere!
Tryk den af til et svedige rocknumre fra D:A:D, lad dansegulvet gløde til den seneste hit på radioens toplister eller lad dig forføre af en blød Elvis-ballader. Hvis du ikke er så meget til at høre andre synge, men hellere selv vil gribe mikrofonen, er der også råd for dét. En jukeboks kan nemlig nemt kombineres med et karaokeanlæg

Jukebokse emmer af nostalgi og danseglæde, og de er stensikre pletskud til enhver fest. En jukeboks kan have mange forskellige udformninger, så uanset om du er til oldschool-versionen med et strejf af 50’er-retro eller til en mere strømlinet moderne udgave, vi har det hele.

Kun kvalitets produkter

Vi brænder for at skabe fantastiske oplevelser og minder for vores kunder, og derfor går vi under ingen omstændigheder på kompromis med kvaliteten af vores produkter. Tværtimod så arbejder vi for, at kvaliteten på vores produkter altid er i top, således at der er alle forudsætninger for, at jeres arrangement eller fest bliver en bragende succes.

Den høje kvalitet sikrer vi blandt andet ved udelukkende at forhandle med de førende leverandører på markedet. Ydermere kan vi naturligvis garantere for, at der er styr på sikkerheden i relation til vores produkter. De tjekkes og godkendes på årlig basis ved hjælp af teknologisk institut.

Så hvis du er frisk på at give dine gæster, medarbejdere eller noget helt tredje en sjov, unik og fuldstændig uforglemmelig oplevelse, så gå på opdagelse iblandt vores brede og altid opdaterede udvalg. Vi er sikre på, at du finder noget, som matcher dit behov perfekt.


Adresse

Rørvangsvej 43 A, 4300 Holbæk

CVR

30761391

Ring og bestil:

70 27 38 88

Julefokost produkter

Åbningstider på telefon

Alle hverdage mellem 8 - 17 Døgnbetjent vagttelefon ved leje

Åbent 24 timer i døgnet

Letlej.dk har åbent alle døgnets timer. Bestil når det passer jer!

Online booking

På letlej.dk du kan booke og betale online

Levering, opstilling og betjening

Kan tilbydes for hele vores sortiment!

Cookie-indstillinger