Totalløsninger, alt fra os let for jer

Ring og bestil: 70 27 38 88


Legeland

Legeland

Legeland

Letlej.dk har mange års erfaring med komplette legelandskoncepter. Hvad enten det drejer sig om legeland til indendørs, udendørs, små arrangementer, store arrangementer, kæmpe messearrangementer, festivalarrangementer el. lign., er vi Jeres professionelle samarbejdspartner.

Et legeland er basseret på vores aktiviteter og indeholder hoppeborge, slides, tarzanbaner, rodeofun, sumodragter, fodboldbaner og meget mere.

Vi sammensætter efter Jeres behov i hele Danmark, hvad enten det er til udlejning, stadeplads eller i samarbejde med Jer.

Vores udendørs legeland kan bruges til fx festivaller, byfester, ringridninger, sportsaktiviteter el. lign., hvor man ønsker et sikkert og trygt tilbud til børn og unge.

Vi arrangerer indendørs legeland over hele Danmark, hvor vi samarbejder med lokale idrætshaller, idrætsforeninger, støtteforeninger eller andre omkring komplette legelandskoncepter.

Cafeområder

Hvis i har pladsen og muligheden kan vi også tilbyde komplette cafeløsninger

Vi kan fylde både almindelige haller, dobbelt haller, komplette idræts eller messecentre, med aktiviteter til sjov i flere dage.

Ganske enkelt er vores koncept et mobilt legeland, som gør det nemmere for Jer at aktivere børn og unge.

Hoppeborge og hoppepuder er tidsløse klassikere, som aldrig nogensinde går af mode eller bliver kedelige. Hoppeborge fungerer altid som et enormt morsomt element ved festlige lejligheder, og er desuden et perfekt tidsfordriv, som får timerne til at stryge afsted både hos børn og barnlige sjæle.

Uanset om du skal afholde fødselsdag, åbent hus eller noget helt tredje, så kan du være sikker på, at en hoppeborg vil skabe den opmærksomhed omkring dit arrangement, som du ønsker og fortjener. Ydermere kan du være sikker på, at du hos os kan finde lige netop den hoppeborg, som er det perfekte match til dig og dit behov. Vores sortiment tæller mere end 40 kvalitetshoppeborge i forskellige temaer og størrelser til fornuftige priser.

Så hvis du er frisk på at skabe glade minder for dine gæster, som ikke glemmes lige foreløbig, så gå på opdagelse i vores brede udvalg hoppeborge og hoppepuder. Du vil helt sikkert ikke fortryde det.


Adresse

Rørvangsvej 43 A, 4300 Holbæk

CVR

30761391

Ring og bestil:

70 27 38 88

Legelands produkter

Åbningstider på telefon

Alle hverdage mellem 8 - 17 Døgnbetjent vagttelefon ved leje

Åbent 24 timer i døgnet

Letlej.dk har åbent alle døgnets timer. Bestil når det passer jer!

Online booking

På letlej.dk du kan booke og betale online

Levering, opstilling og betjening

Kan tilbydes for hele vores sortiment!

Cookie-indstillinger