Totalløsninger, alt fra os let for jer

Ring og bestil: 70 27 38 88


Rejsegilde

Rejsegilde

Til ethvert rejsegilde hører en god grillpølse

Rejsegildet er en gammel tradition, og en nem måde for jer at fejre og belønne gæsterne. Det skulle også gå rigtigt til for at undgå dårlige varsler for fremtiden. Undlod bygherren at holde rejsegilde, kunne håndværkerne finde på at hævne sig. Lad Letlej.dk står for mad til dit rejsegilde, mens du tager dig af gæsterne.

Vi tør godt garantere at maden til dit rejsegilde er i bedste hænder

Vi serverer hjemmelavede grillpølser og hotdogs fra det GØL og Tulip, og lækre pølsebrød og diveres dressinger er med til at højne den samlede smags oplevelse. Betjeningen er i top og vi står for det hele

Kun kvalitets produkter

Vi brænder for at skabe fantastiske oplevelser og minder for vores kunder, og derfor går vi under ingen omstændigheder på kompromis med kvaliteten af vores produkter. Tværtimod så arbejder vi for, at kvaliteten på vores produkter altid er i top, således at der er alle forudsætninger for, at jeres arrangement eller fest bliver en bragende succes.

Den høje kvalitet sikrer vi blandt andet ved udelukkende at forhandle med de førende leverandører på markedet. Ydermere kan vi naturligvis garantere for, at der er styr på sikkerheden i relation til vores produkter. De tjekkes og godkendes på årlig basis ved hjælp af teknologisk institut.

Så hvis du er frisk på at give dine gæster, medarbejdere eller noget helt tredje en sjov, unik og fuldstændig uforglemmelig oplevelse, så gå på opdagelse iblandt vores brede og altid opdaterede udvalg. Vi er sikre på, at du finder noget, som matcher dit behov perfekt.


Adresse

Rørvangsvej 43 A, 4300 Holbæk

CVR

30761391

Ring og bestil:

70 27 38 88

Rejsegilde produkter

Åbningstider på telefon

Alle hverdage mellem 8 - 17 Døgnbetjent vagttelefon ved leje

Åbent 24 timer i døgnet

Letlej.dk har åbent alle døgnets timer. Bestil når det passer jer!

Online booking

På letlej.dk du kan booke og betale online

Levering, opstilling og betjening

Kan tilbydes for hele vores sortiment!

Cookie-indstillinger