Totalløsninger, alt fra os let for jer

Ring og bestil: 70 27 38 88


Rejsegilde

Rejsegilde

Til ethvert rejsegilde hører en god grillpølse

Rejsegildet er en gammel tradition, og en nem müde for jer at fejre og belønne gÌsterne. Det skulle ogsü gü rigtigt til for at undgü dürlige varsler for fremtiden. Undlod bygherren at holde rejsegilde, kunne hündvÌrkerne finde pü at hÌvne sig. Lad Letlej.dk stür for mad til dit rejsegilde, mens du tager dig af gÌsterne.

Vi tør godt garantere at maden til dit rejsegilde er i bedste hÌnder

Vi serverer hjemmelavede grillpølser og hotdogs fra det GØL og Tulip, og lÌkre pølsebrød og diveres dressinger er med til at højne den samlede smags oplevelse. Betjeningen er i top og vi stür for det hele

Kun kvalitets produkter

Vi brĂŚnder for at skabe fantastiske oplevelser og minder for vores kunder, og derfor gĂĽr vi under ingen omstĂŚndigheder pĂĽ kompromis med kvaliteten af vores produkter. TvĂŚrtimod sĂĽ arbejder vi for, at kvaliteten pĂĽ vores produkter altid er i top, sĂĽledes at der er alle forudsĂŚtninger for, at jeres arrangement eller fest bliver en bragende succes.

Den høje kvalitet sikrer vi blandt andet ved udelukkende at forhandle med de førende leverandører pü markedet. Ydermere kan vi naturligvis garantere for, at der er styr pü sikkerheden i relation til vores produkter. De tjekkes og godkendes pü ürlig basis ved hjÌlp af teknologisk institut.

SĂĽ hvis du er frisk pĂĽ at give dine gĂŚster, medarbejdere eller noget helt tredje en sjov, unik og fuldstĂŚndig uforglemmelig oplevelse, sĂĽ gĂĽ pĂĽ opdagelse iblandt vores brede og altid opdaterede udvalg. Vi er sikre pĂĽ, at du finder noget, som matcher dit behov perfekt.


Adresse

Rørvangsvej 43 A, 4300 HolbÌk

CVR

30761391

Ring og bestil:

70 27 38 88

Rejsegilde produkter

Åbningstider på telefon

Alle dage mellem 8 - 17 Døgnbetjent vagttelefon ved leje

Åbent 24 timer i døgnet

Letlej.dk har übent alle døgnets timer. Bestil nür det passer jer!

Online booking

PĂĽ letlej.dk du kan booke og betale online

Levering, opstilling og betjening

Kan tilbydes for hele vores sortiment!